Acne - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Acne

Huidproblemen en huidverbeteringen


Probleemoplossende behandelingen


Acné behandeling op het gelaat

Acne is een ontsteking van de talgklieren op de huid. wat zich uit in pukkels, puisten, zwarte mee-eters, rode vlekken, huidschilfers met een hele droge of vette huid. De huid is overgevoelig en snel geïrriteerd. Acne vulgaris of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht. Acne begint ongeveer bij het intreden van de puberteit en verdwijnt meestal rond het 19e levensjaar. Het niet goed behandelen van acne kan lelijke huidbeschadigingen achterlaten.
In onze praktijk beschikken we over de volgende behandelingsmogelijkheden.
Het accent van de behandeling zal liggen op het grondig reinigen en gereinigd houden van de huid. Dat kan op verschillende manieren en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ernst van de acne, de gevoeligheid van de huid en medicijngebruik.

Dieptereiniging:

Basisbehandeling voor de onreine huid.

Na het reinigen van de huid, brengen wij een AHA gel fluid masker aan om de de huid te verweken, waarna de verwijdering van de pustels en comedonen kan beginnen. Bij deze dieptereiniging worden de pustels en comedonen op een steriele manier door middel van drukkende bewegingen vrijgemaakt van talg en pus. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend masker.

Deze behandeling duurt ca. 50 minuten.  Prijs € 60,00

Microdermabrasie:

Intensieve dieptereiniging voor de onreine huid.

Een aanvulling op de acne-behandeling is het toepassen van microdermabrasie. Dit is een methode waarbij de huid intensief wordt afgeschuurd door middel van aluminiumoxide-kristallen (Microdermabrasiepeeling). Hierdoor wordt al heel snel huid gladder, verminderen de eventueel aanwezige acne rest-littekens en verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor de huid er in zijn geheel frisser en gezonder uit gaat zien. Doordat de huid gladder wordt, krijgen de talgkliertjes ook minder kans weer te gaan verstoppen en ontsteken.

Deze behandeling duurt ca. 60 minuten.  Prijs € 65,00

Microdermabrasie + AHA Peeling:

Zeer intensieve dieptereiniging voor de onreine huid.

Een behandeling om zeer onreine huid, met sterke folliculaire hyperkeratose problemen en acne littekens te stabiliseren. Deze intensieve behandeling combineert fruitzuren en microdermabrasie. De hoorncellen worden intensief verwijderd.

Deze behandeling duurt ca. 80 minuten.  Prijs € 90,00

PCA - Peeling:

PCA peeling is een uniek complex van fruitzuren (AHA’S ) dat het vermogen heeft om diep in de huid zijn werk te doen. Cosmetische ervaring heeft laten zien dat zeer overtuigende resultaten kunnen worden bereikt bij onderliggend acne. Tijdens deze behandeling worden er geen pustels en comedonen verwijderd.  Dankzij de fijn geprepareerde combinatie van ingrediënten heeft de PCA Peeling geen bijwerking.
Deze behandeling duurt ca. 50 minuten.  Prijs € 65
Deze behandelmogelijkheden vereisen kennis. Wij volgen daarom regelmatig trainingen en cursussen, om continu up- to – date te blijven en gebruiken de meest geavanceerde apparatuur.
Voorafgaand van deze behandelingen vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats en kan er een allergietest worden afgenomen.
Als nabehandeling dient men thuis nog enige tijd de producten van Reviderm Of Cellucur te gebruiken.
Deze behandelingen zorgen voor huidverbetering en lossen problemen van de huid op.


Acné behandeling Voor het lichaam

Prijzen:


Nek/hals/decolleté  € 90,00
Schouders / rug     € 120,00
Rug uitgebreid       € 160,00

Terug naar de inhoud