Cellucur Cosmeceuticals - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Cellucur Cosmeceuticals

Reviderm methodeZie je vaker dan je lief is problemen op je huid? Vermoeid, vaal, droog, trekkerig? Of juist glimmend, vettig en onzuiver? Misschien rood, onrustig met couperose?Huidverbetering RevidermCellucur Cosmeceuticals heeft een oplossing!


De filosofie van Cellucur combineert innovatieve cosmetische kennis en medische ervaring in huidverzorging; hiervan is de term cosmeceutical afgeleid. Cellucur is gericht op het behandelen van huidproblemen en het verbeteren van de huidconditie.  Het Cellucur systeem is een combinatie van intensieve salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik. Er is een compleet behandelsysteem ontwikkeld dat speciaal gericht is op het behandelen van problemen in de huid, zo haal je het beste uit je huid. Stralend mooi!
Cellucur Cosmeceuticals is een onderdeel van het Reviderm systeem.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie
Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm, en dus ook van Cellucur, gebaseerd op microdermabrasie.
Microdermabrasie is een intensieve, mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verdund en de huid wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid afgeslepen. Ultrasound (geluidsgolven) brengen de actieve werkstoffen na de peeling nog dieper in de huid. Na een microdermabrasiebehandeling met ultrasound zie je direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralende en vitaler uit.
Na 1 behandeling zie je direct resultaat.

Verantwoorde schoonheid
Reviderm ontwikkelt uitsluitend producten die zich heel goed op je huid verdragen, zodat je je absoluut goed voelt in je huid. Naast jouw schoonheid is ook de blijvende schoonheid van onze aarde een verplichting.
De verantwoorde omgang met natuurlijke hulpbronnen, het gebruikmaken van groene stroom, het afzien van ethisch bedenkelijke werkstoffen en de CO2 geoptimaliseerde logistiek is onze bijdrage aan de instandhouding van onze fascinerende wereld


Terug naar de inhoud