Cellulite behandeling - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Cellulite behandeling

Huidproblemen en huidverbeteringen   GOUDEN RAAD


  • Eet gezond en drink veel water. Vermijd alcoholische dranken en koffie, want die zorgen ervoor dat je lichaam meer vocht vasthoudt.

  • Beweeg! Je hoeft daarom niet meteen aan topsport te beginnen doen, ook meer bewegen in je dagelijkse leven helpt. Neem bijvoorbeeld wat vaker de trap of de fiets.

  • Als je de keuze hebt tussen verschillende anticonceptiemiddelen, vermijd dan pilgebruik. Een hormoonspiraal werkt bijvoorbeeld lokaler en zal minder hormonen in je lichaam verspreiden. Hormonen werken vochtophopingen in de hand en zullen daardoor ook cellulitis benadrukken.

  • Realiseer je dat je niet de enige vrouw met cellulitis bent. Vrouwen hebben vaak de indruk dat ze de enige zijn die er last van hebben, maar niets is minder waar. Elke vrouw wordt er in zekere mate mee geconfronteerd, wees dus realistisch. Cellulitis is helaas eigen aan vrouw zijn.

  • Vermijd overgewicht en ook jojoën, want dat maakt cellulitis doorgaans erger.
1 - Cellulitis is oppervlakkig vetweefsel dat in het oog springt door een verslechterde doorbloeding. 90 procent van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate te kampen met cellulitis ofwel sinaasappelhuid. Met name op de benen, billen & dijen. Kort door de bocht wordt cellulitis als volgt veroorzaakt:

  • De onderhuidse doorbloeding wordt slechter.

  • Een verslechterde doorbloeding betekent dat er minder voedingsstoffen worden aangevoerd en minder afvalstoffen worden afgevoerd.                                                                                 

  • Doordat afvalstoffen slecht worden afgevoerd, ontstaan onderhuidse ophopingen van afvalstoffen tussen de vetcellen.

  • Door de opgehoopte afvalstoffen, kan vocht niet langer gelijkmatig over het huidoppervlak worden verdeeld, waardoor een bobbelig oppervlak ontstaat.

  • Door de gebrekkige vochthuishouding en ophopingen van vet, vocht, voedingsstoffen & afvalstoffen wordt de bloedtoevoer nóg slechter.


Zodoende ontstaat dus een vicieuze cirkel: Slechte doorbloeding = ophopingen = nóg slechtere doorbloeding = nóg meer ophopingen.


2 - De cellulitis behandeling
De Microdermabrasie en LPG werken op de huid en de onderliggende huidlagen; het bindweefsel, vetweefsel en het lymfesysteem, wordt toegepast.
Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen losser en de vetverdeling egaler. Tevens heeft u minder last van vermoeide benen.
Met behulp van een behandelkop op het apparaat wordt de huid omhoog gehaald en op- en afgerold.


3 - Cellulitis behandelkuur
Natuurlijk kan een kuur altijd herhaald worden. U kunt er ook voor kiezen om twee keer per maand uw huid met een van de behandelingen bij te houden


OVER DEZE BEHANDELING

Deze kuur bestaat uit 10 behandelingen. De eerste behandeling boek je online. De vervolgafspraken maak je in het salon.
Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van microdermabrasie, bodywrapping, ultrasound en LPG. 
Hiermee wordt de bloedcirculatie verbeterd, verklevingen losser gemaakt en de vetverdeling egaler wat uiteindelijk zal leiden tot een vermindering van cellulite.
Prijs: € 660,00


4 - Oorzaken cellulitis
Cellulitis is in veel gevallen erfelijk bepaald, hormonen bepalen echter of er uiteindelijk ook echt klachten optreden. De vorming van cellulitis kan gedeeltelijk door een actieve levensstijl en een gezond voedingspatroon worden tegengegaan. Als cellulitis eenmaal is ontstaan, kan sporten of een vermageringskuur de cellulitis niet doen verdwijnen. Voor de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen is het wel belangrijk om voldoende water te drinken.
De producten van Reviderm Skintelligence helpen u een optimale huidconditie te behalen. Het Body Firming Gel –circulation & energy/ natuurlijke kracht met shape-factoren voor een perfect silhouet. De gel stimuleert de doorbloeding van de huid en het bindweefsel. In combinatie met Firming Gel is Body Repair Mask een belangerijke component voor het verstevigen en verstrakken van het bindweefsel en de revitalisierende  EGF-AHA Body Lotion- silhouette optimizer met de verzorgende formule biologisch actieve huidgroeifactoren (EGF) activeert doelgericht de celstofwisseling. Het resultaat is een verjonging van de gehele celstructuur.   


                  

Terug naar de inhoud