Reviderm behandelingen - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Reviderm behandelingen

Reviderm huidverjongingOntdek de wereld van Reviderm Skintelligence, een goed concept voor een unieke mooie stralende huid.

De Reviderm Skintelligence behandeling biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling (!HUIDVERJONGING!) van jouw huid te bewaren. Het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Microdermabrasie is de beste methode om gecontroleerd en zacht de afgestorven cellen van het huidoppervlak te verwijderen. De SkinPeeler en Micro Needling/ Skin Needling staat centraal in de behandelingssystemen van Reviderm, de wereldwijde marktleider voor microdermabrasie.
Reviderm Classic € 65,00/ 45 min

Regeneratie behandeling zonder Microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide en fletse huid te reactiveren. De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. Ervaar wat Reviderm dermocosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.


Reviderm Microdermabrasie Peel Treatment € 75,00 / 60 min.

De Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.


Reviderm PCA Peeling Classic vanaf € 65,00/ 45 min.

Deze behandeling maakt de huid vrij van hoornige cellen en helpt tevens bij het verminderen van pigmentverstoringen 


Reviderm Quality Peel + Hydrolage € 95,00/ 90 min.

De Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd door gecontroleerde Microdermabrasie. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!


Reviderm PCA Peeling Intens € 89,00/ 75 min.

PCA Peeling is een unieke peeling voor de cosmetische studio. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van hoorncellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatiestoornissen (en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.


Reviderm PCA Intens + Hydrolage € 110,00/ 110 min.

Deze prachtige behandeling bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van hoorncellen en die de huid lichter maken. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm Pure Skin Professional € 90,00/ 75 min.

Deze behandeling is geschikt voor de onzuivere huid. De huid wordt gereinigd en de huidproductie wordt gereguleerd.


Reviderm Rebalance Hydro Impact in combinatie met ultrasound € 110,00/ 75 min.

Deze kalmerende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt. Men krijgt nog betere resultaten als de Reviderm microdermabrasie wordt vervolgd met een Reviderm ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids gesimuleerd en dringen de werkstoffen van de Reviderm producten beter en dieper in de huid door. Geluidsgolven veroorzaken een minimale trilling van de celwand.


Reviderm Manager in combinatie met ultrasound € 120,00/ 110 min.

Deze behandeling is effectief bij huidverjonging of bij huidproblemen. Men krijgt nog betere resultaten als de Reviderm microdermabrasie wordt vervolgd met een Reviderm ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids gesimuleerd en dringen de werkstoffen van de Reviderm producten beter en dieper in de huid door. Geluidsgolven veroorzaken een minimale trilling van de celwand.


Reviderm Argi-Syn Treatment € 125,00, + Hydrolage/ 60 min.

Deze behandeling combineert de maximale dosering van anti-age peptiden als een hoogeffectieve toepassing voor een jeugdige , relaxte en frisse uitstraling. Het effectieve alternatief voor injecties! Gezichtslijnen zijn relaxed; rimpels veroorzaakt door ouderdom worden verminderd. Ideaal voor de door licht beschadigde droge en volwassen huid.


Reviderm Cell Power Lift in combinatie met ultrasound € 140,00/ 120 min.

Cell Power Lift – de naam zegt het al – intensieve activering van de celmetabolisme, vrijgave van de huidige en externe vitale ingrediënten en het verzacht tevens fijne lijnen en rimpels. Een behandeling voor de zeer volwassen en vermoeide huid. Men krijgt nog betere resultaten als de Reviderm microdermabrasie wordt vervolgd met een Reviderm ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids gesimuleerd en dringen de werkstoffen van de Reviderm producten beter en dieper in de huid door. Geluidsgolven veroorzaken een minimale trilling van de celwand. 


Reviderm Wellness Lift € 130,00/ 90 min.

De behandeling die zorgt voor de huid en de ziel! Hyperkeratose wordt intensief verwijderd door de Microdermabrasie. De huid wordt daarna gevoed door amandelolie. Deze dringt diep de huid in en stimuleert de hemoglobine. Dit is de rode kleurstof in de rode bloedcellen van het bloed, deze transporteert zuurstof van de longen naar de organen en weefsels. Samen met de hoogwaardige werkzame stoffen heb je tegelijkertijd ontspanning. De huidfunctionaliteit wordt gestimuleerd en de huid bouwt afweerstoffen op. Ideaal voor de koudere seizoenen.


Reviderm Oxygen 3 Step zuurstof € 140,00 zonder nabehandeling, € 180,00 inclusief nabehandeling / 90 min.

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale celstofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraan vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, de rokershuid en het kalmeert de gestresste huid.

Reviderm -Special Treatment € 528,00

Intensieve revitaliserende kuur voor alle huidtypen voor de herfst- of lenteperiode.


Behandelprocedure;

Dag 1: Reviderm microdermabrasie Treatment
Dag 2: Reviderm Manager Treatment
Dag 3: Reviderm Rebalance Hydro Impact
Dag 4: Reviderm Cell Rgeneration
Dag 5: Reviderm Argi-Syn Treatment

Bij het boeken van deae kuur krijg je gratis een Janse gelaatsmassage met drukpunten en een Natural Tanning Spray t.w.v. € 39,95 
Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. De verzorging wordt thuis voortgezet door gebruik van de producten die u meekrijgt in de thuiskit.

Wil je meer informatie? Neem contact met mij op en ik vertel graag wat de mogelijkheden zijn.
Terug naar de inhoud