Reviderm Body Wrapping - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Reviderm Body Wrapping

Huidproblemen en huidverbeteringenEen vestevigende behandeling voor de probleem zones op het lichaam.
REVIDERM body wrapping stimuleert microciculatie van de cellen en ongift het huid weefsel.
Uw silhouet wordt stevig en zachter.


• Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
• Verstrakt en verstevigd de huid
• Minimaliseert de aanwezigheid van cellulitis
• Verbetert de teint en structuur van de huid
• Geen rotzooi en makkelijk in gebruik
• Resultaten al vanaf 45 minuten
• Progressieve resultaten voor 72 uur
                                                                                                                                       VOOR                                                         NADoor het veelvuldig drinken van water zorg je voor een goede circulatie van actieve ingrediënten die deze vetmoleculen helpen afbreken.  De Body Wrap verbeterd tevens de microcirculatie op de plek waar deze wordt aangebracht, dit resulteert in een strakkere, stevigere en jeugdigere huid! Cellulitis en striae worden hierdoor verminderd.
De Body Wrap kan toegepast worden op onder andere je buik, rug, armen, benen, hals, borst en decolleté. Voor het beste resultaat raden we je een Body Wraps kuur aan, deze bestaat uit 4 Body Wraps die je met tussenpozen van 72 uur dient te gebruiken.


*** Veelgestelde vragen ***

Hoe gebruik ik de Body Wrap?
De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals de buik, billen, bovenarmen, benen, hals, borst en rug. Om de Body Wrap toe te passen open de verpakking, ontvouw de wrap en breng deze met de lotion zijde aan op je lichaam.
Om de wrap goed op zijn plek te laten zitten kun je deze inwikkelen met huishoudfolie. Bekijk het gebied elke dag, en leg het vast om zo het resultaat goed te kunnen zien! De formule blijft 72 uur werkzaam en de resultaten worden dus steeds beter.

Hoe werkt de Body Wrap?
Met de meeste body wraps verlies je slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat je veel water drinkt. De gifstoffen moeten uit je lichaam en daarvoor is veel water nodig! Tegelijkertijd wordt je huid strakker en steviger. Sommige van de ingrediënten geven je al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende de 72 uur na gebruik. De resultaten zijn blijvend!

Hoe vaak kan ik de body wrap gebruiken?
Gebruik de Body Wrap elke 72 uur (of 1x in de week) tot het gewenste resultaat is behaald. Elke Body Wrap kun je slechts 1x gebruiken! Je mag slechts één gebied per keer behandelen.

Werkt de Body Wrap tegen cellulitis en striae?

De natuurlijke actieve ingrediënten die in de It Works Body Wrap zitten hebben bewezen dat het de zichtbaarheid van cellulitis en striae sterk vermindert.


Kan ik met de Body Wrap slapen? 
Je mag de Body Wrap maximaal 8 uur toepassen. We raden dit niet aan bij de eerste behandeling.

Kan ik meer dan één Body Wrap tegelijk gebruiken? 
De body wraps zijn bedoeld om op één gebied tegelijkertijd gebruikt te worden. Gebruik op één gebied per keer zorgt ervoor dat je lichaam beter in staat is van de voordelen van de Body Wrap gebruik te maken. Bij meerdere Body Wraps tegelijkertijd is je lichaam niet in staat de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
Voor toepassing op armen en benen kun je een body wrap in tweeën knippen en elke helft apart op een arm of been toepassen. Voor een symmetrisch resultaat kun je er ook voor kiezen om twee aparte body wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen.

Hoe voelt het als ik de Body Wrap om heb?
Tijdens het dragen van de Body Wrap zul je een lichte tinteling voelen. Het voelt verkoelend en verzachtend. Dit gevoel laat je weten dat de Body Wrap zijn werk doet!

Hoe groot zijn de body wraps?
De body wraps zijn ongeveer 54 cm lang bij 30 cm (op het breedste deel) breed.

Hoeveel water moet ik drinken als ik de Body Wrap gebruik?
We raden aan om minstens 2 liter water per dag te drinken, zeker in de 3 dagen dat de Body Wrap werkzaam is. Water drinken is de sleutel tot
optimale resultaten en heel erg belangrijk om de afvalstoffen die vrij komen te kunnen afvoeren.

Hoe lang blijft het resultaat?
De resultaten van de Body Wrap zijn blijvend maar kunnen tegengewerkt worden door een slecht leeft/eetpatroon. We raden aan de behandeling 6 maanden te herhalen.

Kan iedereen de Body wrap gebruiken?
De Body Wrap is ontwikkeld voor volwassenen. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen. Hoewel onze producten veilig en effectief zijn raden we zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven af de Body Wrap te gebruiken.

Als ik gezondheidsproblemen heb of medicijnen gebruik kan ik de Body Wrap dan veilig gebruiken? 
Als je een medisch probleem hebt of zware medicijnen slikt raden wij aan om de lijst met ingrediënten met uw huisarts te bespreken.

Heeft de Body Wrap een houdbaarheidsdatum?
De Body Wrap blijft een jaar goed in de individuele verpakkingen. Zodra de individuele verpakking wordt opengemaakt moet de Body Wrap direct gebruikt worden. Dit verzekert een optimale werking en zorgt ervoor dat de lotion nog vochtig en verzadigd is.


Terug naar de inhoud