Reviderm Skinside - Pura Beleza Schoonheidsinstituut

Ga naar de inhoud

Reviderm Skinside

Reviderm methode
De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.
Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen. Hieronder vind je de uitleg van de verschillende onderdelen.

Een gezonde huid en een gezond lichaam
Natuurlijk wist je al langer dat de uitstraling van een gezonde huid verder gaat dan het opsmeren van een crème. Ook de persoonlijke leefomstandigheden spelen een belangrijke rol. Dat roken en stress bijvoorbeeld negatief van invloed zijn is geen nieuws. Maar ook wat je eet en drinkt is van belang, want je huid heeft allerlei bouwstoffen nodig om er goed uit te zien.

Het nut van voedingssupplementen
Tegenwoordig neemt niet iedereen de moeite om de bekende schijf van vijf te volgen en dus voldoende van alle bouwstoffen binnen te krijgen. Hier kunnen voedings- of dieetsupplementen een grote dienst bewijzen. Voedingssupplementen bevatten als het goed is de juiste bouwstoffen in de juiste hoeveelheden, om eventuele tekorten - veroorzaakt door eet- en drinkgewoonten - in je lichaam aan te vullen.

Doelgerichte aanpak
In de Skinside filosofie van Reviderm is ervoor gekozen om een aantal specifieke huidtoestanden te verbeteren met doelgerichte supplementen. Op dit moment kan je kiezen voor anti-aging, (bestrijden van rimpels, bevorderen van elasticiteit), anti-oxidanten (bestrijden invloeden van buitenaf en tegen vrije radicalen), body contouring (beïnvloeden van de stofwisseling, verbeteren van de elasticiteit) en huid-haar-nagels (krachtige opbouw werkstoffen).

Smaakvolle aanpak
De producten zijn verpakt in een doos van 30 sachets en 30 basiscapsules voor een kuur van 30 dagen. De sachets moeten worden opgelost in water en smaken uitstekend.

Terug naar de inhoud