Beauty Forum Award

Ga jij voor goud?

Als het om huidverbetering gaat, is Reviderm voor mij het meest veelzijdige en complete merk dat op de markt verkrijgbaar is. Sinds 2006 is Reviderm ieder jaar in de prijzen gevallen bij de Duitse Beauty Awards en is het inmiddels een van de grootste cosmeticamerken in Duitsland. 
Zoals we weten is Duitsland een van de meest vooruitstrevende landen op beautygebied en is dit dus een prestatie van formaat.

Graag wil ik dit succes in Nederland met mijn klanten uitbouwen. 
Ook U bent van harte welkom om daar deel uit van te maken.

ONGEËVENAARD! 

Voor de 5e maal op rij hebben wij een van de geremomeerste prijzen in de cosmetikabranche gewonnen:
De Beauty Forum Award.

PASSIE VOOR PERFECTIE, 5 JAAR ALS BESTE GETEST, 25 JAAR INNOVATION


De kerncompetentie van REVIDERM ligt in het ontwikkelen van zeer effectieve antiverouderingsproducten.
De combinatie van effectieve ingrediënten met hoogwaardige technologie garandeert u unieke behandelsuccessen.

Een geavanceerd zorgconcept bestaande uit geselecteerde, geteste en bewezen ingrediënten gecombineerd met hoogwaardige technologie bewijst al meer dan 25 jaar hoe huidveroudering het beste tegengegaan kan worden. Daarnaast vermijden we conserveringsmiddelen en bevatten onze produkten geen middelen die een allergische reactie stimuleren.


Onze productlijnen Skintelligence , Cellucur en Premium Skindesign 4D combineren productinnovaties met de nieuwste kennis op het gebied van dermatologie en cosmetica. Op basis van onze medische kennis met betrekking tot huidverzorging en de nieuwste onderzoeksresultaten van de REVIDERM laboratoria bieden onze unieke high performance producten een duidelijk zichtbaar effect . Onze schoonheidsspecialiste levert u succesvolle oplossingen en effectieve anti-verouderingsresultaten, hetgeen wetenschappelijk aangetoond is door het indringen van de actieve ingrediënten in de huid.