Huidverbetering mannen

Vrouwen hebben hier al langer ervaring mee doch ook steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon.

De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen zijn ze sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen.

Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen. Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden, voor dit moment en voor de toekomst.

Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist om dit effect te versterken.

Voor de behandeling

Microdermabrasie kan zowel diep als oppervlakkig uitgevoerd worden. 

Tijdens het intakegesprek bespreekt de behandelaar over de verschillende mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld de intensiteit van de behandeling, zodat u weet welke huidreactie u eventueel kunt verwachten. 

Een week voor de behandeling dient u niet te harsen in het te behandelen gebied en geen laser- of IPL-behandeling te ondergaan.

De huid mag geen diepe bruining van de zon of zonnebank hebben.

In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.

Naast de onderstaande gezichtsbehandelingen zijn ook de volgende huidverbeterende behandelingen geschikt voor de mannenhuid:

  • Microdermabrasie
  • LPG
  • Micro-needling
  • Fruitzuurbehandelingen

 

Naast de gezichtsbehandelingen, kunt u in de salon ook terecht voor problemen bij (over)beharing. 

Wij kunnen uw haren verwijderen door middel van harsen.

Uit de volgende gezichtsbehandelingen kan een keuze worden gemaakt. 

De behandeling wordt aangepast door producten te gebruiken die voor uw huidtype geschikt zijn.

  • Microdermabrasie
  • Fruitzuurbehandelingen
  • Zuurstofbehandelingen
  • Reviderm Cell regeneration