Wimperlifting

Wimperlifting:

Jouw natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld met een zichtbaar resultaat tot 6 à 8 weken. Je kan er ook voor kiezen om je wimpers tijdens de behandeling te laten verven. Hierdoor hoef je nadien zelfs geen mascara meer te gebruiken.

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

 Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor deze behandeling, kom dan zonder oog make-up.)

 Hoe gaan we te werk? 

  •  Ontvetten/reinigen en lengte bepalen van de natuurlijke wimpers.
  •  Onderste wimpers en de huid onder de ogen afschermen met een hydraterend pad.
  •  Plaatsen van een siliconen plaatje op de oogleden, daarna worden de wimpers hierop vastgeplakt (met speciale waterbasis lijm) waardoor ze in een 'lift' komen te staan.
  •  Aanbrengen van de lotions om de lift te realiseren. Dit gaat om 2 verschillende lotions met elk een inwerktijd van ca. 12 en 8 min.

Indien gewenst kan er nog een kleuring aangebracht worden (zwart of donkerbruin), dit zorgt voor een extra mooi effect en brengt de lift tot zijn recht

Voor gezonde wimpers, adviseer ik voor  het gebruik van Lamination fluid serum . Dan heb je gemiddeld 6 a 8 weken plezier van je gezonde Lash Lift behandeling.

 

Contra-indicaties

  • Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen
  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
  • Overgevoeligheid voor peroxide

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn dient u contact op te nemen met uw huisarts, deze zal een hormoonzalf voorschrijven waardoor de allergie snel zal afnemen.