Microneedling Anti aging

Microneedling ->>Anti Aging en huidverbetering inéén!

De microneedling behandeling, wordt beschouwd als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die worden gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Door middel van kleine naaldjes worden er mini-perforaties in de huid gemaakt waardoor de cellen worden aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er jonger en fris uit zal zien.

Het resultaat is 100% zichtbaar na de eerste behandeling.

De stappen van een behandeling 

Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de huid voor te bereiden op de behandeling met (voorgeschreven) huidproducten. 

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelde huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de microneedling / dermapen , die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De huidspecialiste maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkend gevoel geven. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met tussenvloeistof die bestaat uit hyaluronzuur – een natuurlijke vochtbinder - en eventueel aanvullende actieve stoffen met  antioxidanten, blekende of anti-aging ingrediënten (Spa salonnepro).

Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen

Hersteltijd

De huid heeft ongeveer 2 tot 3 dagen nodig om te herstellen. Na de behandeling kunnen de dagelijkse werkzaamheden direct worden hervat. De huid kan soms wat roze/rood aandoen. 

Duur van het resultaat

Het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden na gemiddeld 2 tot 4 weken. Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt dat het effect sterker wordt naarmate er meer behandelingen uitgevoerd worden. Afhankelijk van de staat van de huid zijn er gemiddeld 4 tot 8 behandelingen nodig om een goed resultaat te verkrijgen. Bij iedere behandeling zal de huid een boost krijgen en verbeteren. Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen. Na de kuur dient de behandeling iedere 3 maanden te worden herhaald om de huid in goede conditie te houden.